> > Родопска салата

Родопска салата

Posted on сряда, 18 януари 2012 г. | 1 Comment

Продукти:
300 гр сирене
1-2 глави кромид лук
2 сварени яйца
1 прясна зелена (люта) чушка
50 мл олио
2 щипки черен пипер
1-2 ч.л. червен пипер

Натрошеното сирене се поставя в дълбок съд. В-у него се настъргват сварените яйца. Сместта се разбърква добре.
Добавят се настъргания лук, нарязаната на ситно чушка и червения пипер. Отново се разбърква.
Прибавят се олиото и черния пипер.Всички продукти се омесват добре. 

Comments:1

  1. Чудесна зимна салата, точно за студените дни. С една маааалка ракийка за компания! ;)

    ОтговорИзтриване

Предоставено от Blogger.